Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Benro 3XS Lite Gimbal

Ár:
36.990 Ft
Cikkszám: 3XSLITE
Gyártó: BENRO
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

A Benro 3XS Lite olyan mobiltelefon tartóval tervezték, amely lehetőséget ad az automatikus váltásra a portré és tájkép mód közt egyetlen gombnyomással, így a telefon csatlakozói elérhetőek maradnak.
A Benro 3XS Lite lehetőséget ad, hogy működés közben tölthessük a telefonunkat a beépített akkumulátorról. További tulajdonsága a gimbalnak az audio jeltovábbítás, ami lehetővé teszi külső mikrofon csatlakoztatását, így jobb minőségű hang rögzítését a videóhoz.
Ideális választás a legtöbb mobiltelefonhoz. A beépített akkumulátor 2000mAh kapacitása 24 órás használatot tesz lehetővé.
A számos egyedileg programozható gombbal könnyen kiválaszthatod és állíthatod a kedvelt funkcióidat, melyet az appban állíthatsz be (iOS és Android platformra is elérhető).

A programozható gombok egyikének lenyomásával választhatunk olyan szolgáltatások között, mint a döntő követés, arc követés, automatikus forgatás portré- és tájkép mód között, és sok egyéb.
A markolaton található ravasz gombbal engedélyezhetjük az univerzális követő módot, panoráma követő módot, vagy a zárolt módot (ravaszt folyamatosan nyomva).
Univerzális követő mód finom kamera mozgást nyújt abba az irányba, melybe mozgatod a gimbalt. Leginkább akkor használjuk ezt az üzemmódot, ha a téma körül körözve mutatjuk be azt, vagy dinamikus felvételeket akarunk egy téma körül.
A panoráma követő mód a horizontot stabilan tartva tesz pásztázó mozgásokat, melyet a panoráma bemutatására használhatunk.
Zárolt módban a kamera mindig a témára néz, amíg mozgatjuk a gimbalt. Ezzel a móddal olyan mozgásokat másolhatsz le, amik nagyon hasonlóak a jib és a slider mozgásához. A 4 irányú vezérlővel tökéletesen tudod irányítani a mozgásokat. A markolat aljába szabvány menetes kiegészítőket tekerhetsz, ezzel is bővítve a lehetőségeid tárházát.

A mobiltelefonos applikációval kalibrálhatod is a 3XS Lite gimbalodat, frissítheted a firmwaret, készíthetsz panorámákat, vagy gyönyörű time-lapse videókat dinamikus mozgásokkal. Az alkalmazásban készíthetsz széles látószögű képeket, fényfestést.