Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

ENELOOP K-KJ87MCD40USB AKKUMULÁTOR TÖLTŐ IDŐZÍTŐVEL 4DB 2000MAH AA AKKUVAL/POWERBANK FUNKCIÓVAL

Ár:
32.490 Ft
Cikkszám: K-KJ87MCD40USB
Gyártó: PANASONIC
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.480 Ft
  • AA és AAA akkumulátorok töltésére.
  • Powerbank funkció (amennyiben feltöltött akkumulátorok vannak a készülékben).
  • Cellánkénti töltés.
  • 3 LED szín jelzi a töltés előrehaladását, az akkumulátor állapotát és az akkumulátor élettartamát.
Menny.:db

Leírás

Mi az eneloop?

Az eneloop egy hosszú élettartamú, előre feltöltött, újratölthető és újrahasznosítható, energia- és pénzkímélő akkumulátor, amelyet akár 2100-szor is le lehet meríteni és újra lehet tölteni.

Használatra kész, alacsony önkisüléssel

Az előtöltött eneloop akkumulátorok megvásárlás után azonnal használhatók. Nincs szükség a feltöltésükre az első használatuk előtt. Míg más, nem használatra kész újratölthető akkumulátorok a tárolás során elveszítik töltöttségüket, a PANASONIC eneloop technológiája lehetővé teszi, hogy ezek az akkumulátorok 10 évig megőrizzék töltöttségük 70%-át.

Nagy teljesítményű akkumulátor

Az eneloop egyik fő jellemzője a magasabb feszültségszint. Sok eszköz kikapcsol, vagy alacsony töltöttséget jelez, ha a feszültség 1,1 V alá esik. A hagyományos Ni-MH akkumulátorok folyamatosan veszítenek feszültségükből, és hamar a kritikus szint alá esnek. Az eneloop feszültsége ezzel szemben tartósan 1,1 V felett marad, és csak közvetlenül az akkumulátor lemerülése előtt csökken az 1,1 V-os küszöb alá. Ez az egyik oka annak, amiért az enelooppal több fénykép készíthető.

Alacsony hőmérsékleten is használható

Az eneloop 0°C-os hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújt, de akár -20°C-on is használható, és önkisülésének mértéke kifejezetten alacsony hőmérsékleten (-20°C-on) sem nő meg. Az üzemidő valamelyest rövidebb lesz ahhoz képest, mintha szobahőmérsékleten használná az akkumulátort.

Gazdasági előnyök

Bár az újratölthető akkumulátorok kezdeti költsége magas, az eneloop ára néhány újratöltési ciklus után megtérül, a hosszú távú megtakarítás pedig jelentős mértékű. Az eneloop akkumulátorok akár 2100-szor is újratölthetők.

Környezetbarát

Becslések szerint a múlt évek során több mint 40 milliárd szárazelemet dobtak ki világszerte. Az eneloop újratölthető akkumulátorok megújuló energiaforrást képviselnek, és akár 2100-szor is újra lehet őket tölteni! Az eneloop újratölthető akkumulátorok használata segít csökkenteni a keletkező hulladék mennyiségét, így hozzájárul a környezet védelméhez.

Paraméterek

MŰSZAKI ADATOK
Bemenet DC 5V
Kimenet DC 1,5V AA 500mA x4 / AAA 250mA x4
USB-kimenet DC 5V 1A
Töltésvezérlés Smart Charge / -ΔV / Időzítő
Indikátor 3 LED szín jelzi a töltés előrehaladását, az akkumulátor állapotát és az akkumulátor élettartamát
Töltő akkumulátor AA x 1, 2, 3, 4 sejt / AAA x 1, 2, 3, 4 sejt
Méretek (kb.) 6,6 x 8,5 x 2,9 cm
Súly (kb.) 270,5 g