Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Godox TT685S TTL rendszervaku (Sony)

Ár:
47.989 Ft
Cikkszám: TT685S
Gyártó: Godox
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
 • TTL, HSS, Manuális, Stroboszkóp Mód
 • Forgatható fej
 • 60-os kulcsszám
Menny.:db

Leírás

A Olympus / Panasonic /Fujifilm/ Sony/ Nikon/ Canon TTL teljes támogatásával, beleértve a nagysebességű szinkronizálást és a beépített 2,4 GHz-es rádiós rendszerrel, a Godox TT685 TTL vaku egyszerűvé teszi a világítási beállítások létrehozását.

A fényképezőgépre erősített világító eszköz nagy teljesítményű, 60-as kulcsszámmal, ISO 100 és 200mm-es vezetőszámmal, 20-200 mm-es zoom-tartománnyal és -7 és 90 ° közötti dönthetőséggel és 360 ° -os forgatással. TTL-képes egységként a TT685 vezeték nélküli Master vagy Slave egységként is működtethető, TTL funkcióval.

Rendelkezik hátsó LCD-kijelzővel, amely a beállításokat mutatja. A vaku egy külön megvásárolható távvezérlő készlethez mellékelt vezeték nélküli vezérlő port-tal van felszerelve, és 3,5 mm-es szinkron port-tal rendelkezik az alapvető vezetékes kapcsolathoz. Négy AA elemen működtetik, amelyek 0,1-2,6 másodperces újra töltési időt biztosítanak.

A TT685 beépített 2,4 GHz-es X rádiós rendszer a vezeték nélküli vezérléshez. Lehetővé teszi, hogy mester vagy slave módban működjön, és ez a vaku segít létrehozni egy sokoldalú világítási beállítást 60-as kulcsszám tartományban. Támogat 32 csatornát és öt csoportot. Egy opcionális X sorozatú adóval is dolgozhat, hogy bonyolultabb beállításokat hozzon létre.
 

Termékjellemzők:

 • A Olympus / Panasonic /Fujifilm/ Sony/ Nikon/ Canon rendszerével kompatibilis, a felhasználók számos automatizált vaku beállítást és funkciót képesek használni, mint például a nagysebességű szinkronizálás.
 • Az ISO 100, 200mm-es 60-as kulcsszámmal a TT685 könnyedén megvilágítja a legtöbb tárgyat. 20-200 mm-es és 14 mm-es nagylátószögű zoom-fejjel is rendelkezik, amely különböző lencsék használatát teszi lehetővé.
 • Manuális mód: 1/1 / 1/128 / 1/3 EV lépésekben.
 • A vaku fejét -7 és 90 ° között lehet dönteni, és összesen 360 ° -ot forgat a visszafordulás szabályozására.
 • Az optikai Master / Slave átvitel más szabványos beállításokhoz is használható.
 • Opcionális X sorozatú távvezérlő készlet segítségével a felhasználók csatlakozhatnak a vezeték nélküli vezérlő porthoz, hogy vezeték nélküli vezérlést használhassanak a vaku teljesítményének beállításánál.
 • A 3,5 mm-es szinkron port elérhető a kamerához vagy triggerhez történő vezetékes kapcsolat beállításához.
 • Ez a vaku alkáli vagy NiMH AA elemen működik, amelyek mintegy 230 teljes energiájú villanást és 0,1-2,6 másodperces újra töltési időt biztosítanak.
 • USB csatlakozás a jövőbeni firmware frissítések telepítéséhez.

Paraméterek

Garancia 1 év
A csomag tartalma
1 db Godox TT685S Sony TTL rendszervaku
1 db utazó tok
1 db állványtalp
1 db angol nyelvű használati útmutató