Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Tamron Sp 150-600mm F/5-6.3 Di Vc Usd (Nikon) (A011N)

Ár:
389.890 Ft
Cikkszám: 164691
Gyártó: Tamron

Típus: Tele-objektív  
- Szerkezet: 13 csoport, 20 tag 
- Szűrőmenet mérete: 95 mm

5 ÉV GARANCIA - https://fotos-ellato.hu/tamron5ev

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-12-15

Leírás

Szárnyalj 600mm-en!

Ragadd meg a vadvilág részleteit, közelíts rá távoli madarakra, vagy csinálj megdöbbentően közeli képeket sporteseményeken. Bármit is választasz ez a 150-600 mm-es ultra-telefotó optika mindig a legjobb teljesítményt fogja nyújtani.

A VC képstabilizátor és USD ultrahangos autófókusz garantálja azt, hogy minden körülmények között gyorsan és hangtalanul fókuszálj, és tűéles képeid készüljenek.

Az eBAND nanostruktúrált többrétegű lencsebevonat kiszűri szellemképeket és a tükröződéseket. Ez a speciális technológiai újítás úgy képes erre, hogy a felület struktúrái nem vastagabbak, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény lehetséges hullámhosszai.

Élvonalban a képminőség

Az optika belsejében 13 csoportba rendezve 20 lencsetag található. Az elrendezésben találhatóak extra alacsony szórású lencsetagok is (XLD). Ezek a lencsék olyan különleges üvegből készülnek, ami a fluroithoz hasonló törésmutatóval rendelkezik. A törésmutató az anyagok fénytörési képességét méri: minél kisebb az érték, annál inkább alkalmas arra, hogy jó képminőséget biztosítson, és javítsa az optikai teljesítményt. Ennek az anyaghasználatnak köszönhető, hogy eltűnik a kromatikus aberráció, ami korábban sok problémát okozott a telefotó fotográfiában. A végeredmény így mindig torzításmentes, éles és magas színhűségű kép lesz az egész zoomtartományban.

USD

Az Ultrasonic Silent Drive (USD) egy új típusú autofókusz rendszerünk. Ezek a speciális ultrahangos motorok majdhogynem hangtalan és szokatlanul gyors élességállítást tesznek lehetővé. A gyorsan mozgó, dinamikus fotótémákhoz, illetve a sportfotózás igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki ezt a rendszert . Ilyen helyzetekben gyors, precíz, és időnként hangtalan élességállításra van szükség, és mindez ezzel az objektívvel lehetséges.

VC képstabilizálás (Vibration Compensation)

A gyors autófókusz nem elég: fontos, hogy a bemozdulásos elmosódást is elkerüljük. A Tamron VC objektívek kiállták a próbát: elmosódás nélküli, éles képeket készítenek, rossz fényviszonyok között is.

A Sony vázakhoz készült objektívek nem használnak optikai képstabilizálást, mivel ez a funkció be van építve a Sony fényképezőgépekbe.

SP (Super Performance)

Két betű csak. Pedig micsoda hatással vannak a képminőségre! Az SP optikák a Tamron legkiválóbb termékei közé tartoznak. Nagy teljesítmény, kiemelkedő képminőség, innovatív megoldások. Mérnökeinknek teljesen szabad kezet adtunk az SP objektívek fejlesztésénél, egyedüli célként a kompromisszum nélküli, kiemelkedő képminőséget határoztuk meg. Az eredmény – úgy véljük – magáért beszél.