Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Tamron Sp 90mm F/2.8 Di Macro 1:1 Vc Usd Rev. 2 (Nikon) (F017N)

Ár:
279.884 Ft
Cikkszám: 247614
Gyártó: Tamron
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Típus: Makró-objektív  
- Szerkezet: 11 csoport, 14 tag 
- Szűrőmenet mérete: 62 mm 

5 ÉV GARANCIA - https://fotos-ellato.hu/tamron5ev

Menny.:db

Leírás

Az SP 90mm VC USD (F017) a Tamron legendás 90 mm-es makró objektívjeinek a legújabb példánya. Mérnökeink növelték az optikai teljesítményt, és a műszaki lehetőségek kibővültek: XY iránykompenzáció is került a képstabilizátorba.

A tökéletes képstabilizáláshoz egy gyorsulásmérőt is építettünk ebbe az objektívbe, ami két gyro-szenzorral együttműködve képessé teszi VC rendszert az XY síkban történt elmozdulások korrigálására. Ez eredmény tökéletesen stabilizált, tűéles kép. Az USD ultrahangos fókuszmotor vezérlőszoftverének a fejlesztésével sikerült még gyorsabbá tennünk az élességállítást. Az objektív időjárásálló, a frontlencse pedig víz- és szennyeződéstaszító magnézium-fluorid bevonatot kapott.

Kiemelkedően tiszta és tükröződésmentes kép

Az optika belsejében 14 lencsetag található 11 csoportba rendezve. Az szerkezetben található alacsony szórású lencsetag (LD), és kettő extra alacsony szórású XLD lencsetag is. Az eredmény: részletgazdag rajzolat és lenyűgöző, kerek bokeh.

Csúcstechnológia a lencsebevonatok terén

Az új generációs BBAR (Broad-Band Anti-Reflection – Szélessávú Visszaverődésgátló) bevonat különböző vastagságú magnézium-fluorid rétegekkel különböző hullámhossz tartományokban szűri ki a nem kívánatos fényeket. A kivételes képminőség titka az, hogy a saját fejlesztésű eBand bevonatunkkal együtt használjuk. Az eBand egy nanostruktúrált lencsebevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény lehetséges hullámhosszai. A különböző bevonatok ideális elosztása a különböző lencsetagokon garantálja, hogy mindig szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes képeket tudjunk készíteni.

1:1 makró

A távolban lévő apró tárgyak 1:1 nagyítási aránnyal vetülnek a fényképezőgép szenzorára, így olyan kivételes részleteiben örökíthetjük meg őket, ami szabad szemmel nem volna lehetséges.

Belső élességállítás

Ennek az objektívnek nem változik a hossza élességállítás közben, a belső kialakításnak köszönhetően. A belső lencsetagok mozgatását úgy oldottuk meg, hogy csak minimális mértékben tolódjon arrébb az optika súlypontja, ez pedig stabil fényképezést, éles képeket jelent a gyakorlatban. A kézre illő, ergonomikus kialakítás és a prémium anyaghasználat csak ráadás.

Fókusz szabályzó

Ha téma helyzete adott, növelhetjük az automatikus élességállítás sebességét, ha az automatika által bejárható utat leszabályozzuk. Így nem maradunk egy megismételhetetlen pillanatról sem.

Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén

A frontlencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

Lencse felépítés:

Paraméterek

Szenzor Full-Frame
Gyújtótávolság 90 mm
Legtágabb rekeszérték f/2.8
Minimális tárgytávolság 0.3 m
Maximális nagyítási arány 1:1
Szűrőmenet mérete 62 mm
Súly (Canon) 600 g
Súly (Nikon) 610 g
Gyártói cikkszám F017
Szerkezet 14-11
Látószög(F-F) 27°2′
Látószög (APS-C) 17°37′
Rekeszlamellák száma 9
Legkisebb rekeszérték f/32
Méret(Nikon) 79 x 114.6 mm
Méret(Canon) 79 x 117.1 mm
Szín fekete