Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Tamron Sp AF 70-300mm F/4-5.6 Di Vc Usd (Nikon) (A005NII)

Ár:
139.880 Ft
Cikkszám: 58957
Gyártó: Tamron
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Típus: Tele-objektív  
- Szerkezet: 17 csoport, 12 tag 
- Szűrőmenet mérete: 62 mm 
 

5 ÉV GARANCIA - https://fotos-ellato.hu/tamron5ev

Menny.:db

Leírás

SP AF 70-300mm F/4.0-5.6 Di VC USD Nikon

Kiváló képminőségű, nagy teljesítményű zoom teleobjektív, VC és USD funkcióval felszerelve

Magas fokon specializált XLD elemek és a legújabb optikai kialakítás biztosítja az éles, nagy kontrasztú leképező teljesítményt. Élvezze a teleobjektíves fényképezést, vagy rögzítsen gyorsan mozgó objektumokat. A VC funkció megléte stabilitást biztosít, amikor a teleobjektív tartományban fényképezünk, amely fogékony a fényképezőgép rázkódásából adódó életlenségekre, és több szabadságot biztosít a szabadkézi fotózáshoz gyenge fényben, például este és éjszaka.

Élvonalban a képminőség

Az optika belsejében találhatóak alacsony (LD) és extra alacsony szórású lencsetagok is (XLD). Utóbbiak olyan különleges üvegből készülnek, ami a fluroithoz hasonló törésmutatóval rendelkezik. A törésmutató az anyagok fénytörési képességét méri: minél kisebb az érték, annál inkább alkalmas arra, hogy jó képminőséget biztosítson, és javítsa az optikai teljesítményt. Ennek az anyaghasználatnak köszönhető, hogy eltűnik a kromatikus aberráció, ami korábban sok problémát okozott a telefotó fotográfiában. A végeredmény így mindig torzításmentes, éles és magas színhűségű kép lesz az egész zoomtartományban.

VC képstabilizálás (Vibration Compensation)

A gyors autófókusz nem elég: fontos, hogy a bemozdulásos elmosódást is elkerüljük. A VC objektívek kiállták a próbát: elmosódás nélküli, éles képeket készítenek, igencsak rossz fényviszonyok között is.

USD

Az Ultrasonic Silent Drive (USD) egy új típusú autofókusz rendszerünk. Ezek a speciális ultrahangos motorok majdhogynem hangtalan és szokatlanul gyors élességállítást tesznek lehetővé. A gyorsan mozgó, dinamikus fotótémákhoz, illetve a sportfotózás igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki ezt a rendszert . Ilyen helyzetekben gyors, precíz, és időnként hangtalan élességállításra van szükség, és mindez ezzel az objektívvel lehetséges.

A Sony vázakhoz készült objektívek nem használnak optikai képstabilizálást, mivel ez a funkció be van építve a Sony fényképezőgépekbe.

Paraméterek

Szenzor Full-Frame
Gyújtótávolság 70-300 mm
Legtágabb rekeszérték f/4-5.6
Minimális tárgytávolság 1.5 m
Maximális nagyítási arány 1:4
Szűrőmenet mérete 62 mm
Súly 765 g
Gyártói cikkszám A005
Szerkezet 12-17
Látószög 34-8
Rekeszlamellák száma 9
Legkisebb rekeszérték f/32
Méret 81.5 x 142.7 mm
Szín fekete