Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Hoya Változtatható fedettségű 67mm

Ár:
48.990 Ft
Cikkszám: Y3VD067
Gyártó: Hoya
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.480 Ft
  • Hoya 67 mm változtatható fedettségű ND szűrő
  • 1.5-9 blendeérték változás érhető el
  • Filmes és digitális fényképezéshez
Menny.:db

Leírás

A HOYA variálható ND szűrő két polarizációs szűrő használatával szabályozza az átmenő fény mennyiségét, amely áthalad a szűrő felületén és a kamera objektívjén. Minimális hatásnál a fény 1/3-ad részét leveszi a felvételnél, ez 1,5 blendét jelent a blende vagy zársebesség beállításnál. Maximális hatásnál a szűrő: csak a fény 1/400-ad részét engedi át a kép készítésekor.

Ez 9 blende értéknek felel meg a blende vagy zársebesség beállításánál. Ha felhelyezi a szűrőt az objektívre, akkor a minimum és maximum helyzet között a szűrő forgatásával lehet szabályozni az áthaladó fény mennyiségét az objektíven keresztül.

A HOYA variálható ND szűrővel pl: az 50mm/1.4 es objektívvel tűző napon teljesen nyitott blendével fotózhatunk, vagy meghosszabbíthatjuk a zársebességet néhány másodpercre tűző napon is.

Ezzel művészi felvételek készíthetők pl: elmosódott lágy felületek keletkeznek vízesés, patak stb fotózásakor. De fotózhatunk mindent ami mozog, autókat, embereket, a kreatív lehetőségek végtelenek.

A HOYA variálható ND szűrő csúcsminőségű optikai üvegből készül a HOYA cég állítja elő, amely jelenleg a világon a legnagyobb optikai üveg készítője. 52mm -82mm méretben kapható. A HOYA cég a még jobb minőség eléréséhez az állvány használatát javasolja, hosszabb záridők használatánál.

Paraméterek

Fajta ND
Méretquestion_mark 67mm