Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 998 8077

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 (NIKON) (A032N)

Ár:
419.887 Ft
379.880 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama:
2020. 10. 01. - 2021. 01. 15.
Cikkszám: 280924
Gyártó: Tamron
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Típus: Alap-objektív  
Szerkezet: 12 csoport, 17 tag 
Szűrőmenet mérete: 82 mm
Menny.:db

Leírás

Következő generációs nagy sebességű 24-70mm F/2.8 zoomobjektív fejlett szolgáltatásokkal

Kifinomult dizájn, amely kimagasló teljesítményt, és ultramagas képminőséget nyújt


A specializált, magas minőségű üveg alapanyag biztosítja a pontos színreprodukciót, és a kiváló élességet. Az optikai konstrukció tartalmaz 2 XR (extra tükröződésű), 3 LD (alacsony szórású), 3 GM (öntött üvegből készülő aszférikus), és egy hibrid aszférikus lencsét, amelyek együtt minimalizálják az axiális kromatikus aberrációt, a keresztirányú kromatikus aberrációt, a szférikus aberrációt, és torzítást, és lehetővé teszik a kompakt dizájnt, ami kiváló képminőséget ér el

eBAND bevonat, amely kiváló tükröződésgátló jellemzőkkel rendelkezik, és csökkenti a szellemképet és a becsillanást.


Az új A032 rendelkezik a Tamron eredeti eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) bevonatával, amely egy ultra-alacsony fénytörési indexű nano-strukturált réteget kombinál hagyományos többrétegű bevonattal, a kiváló tükröződésmentes teljesítményért. Ennek az eBAND bevonatnak az optimális alkalmazása a Tamron BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) bevonatával együtt sikeresen és lényegesen csökkenti a szellemképeket és a becsillanásokat, amelyek hátulról megvilágított tárgyak fényképezésekor fordulhatnak elő.

Új kettős MPU (többprocesszoros egység) vezérlőrendszer, amely gyorsabb és precízebb autofókuszt és továbbfejlesztett rázkódáselnyelést nyújt


Innovatív vezérlőrendszer, amely kettős MPU-t használ, amely nagyobb számítási kapacitással rendelkezik. Az MPU-k erős, beépített DSP blokkokkal vannak felszerelve, amelyek gyorsabb és precízebb AF teljesítményt, valamint egyenletesebben erős rázkódáscsillapítást érnek el. Ezek a jellemzők együtt kiváló teljesítményt nyújtanak éjjel, és alacsony fényviszonyok mellett.

A magas teljesítményű MPU az AF-hez drámaian növeli az autofókusz pontosságát és sebességét. Az A032 saját beépített DSŐ-vel rendelkező MPU blokkokkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a magas sebességű digitális jelfeldolgozást, ami kiváló válaszkészséget ér el a kamerából érkező jelek esetén, és a magas precizitású AF teljesítményében.

Paraméterek

Gyártó Tamron
Típus Alap-objektív
Szerkezet 12 csoport, 17 tag
Full Frame Igen
Rekeszlamellák száma 9 db
Minimális fényerő 22
Képstabilizátor Igen
Bajonett Nikon F
Szűrőmenet mérete 82 mm
Közelpont 0,38 m
Méret 88,4 x 111 mm